Mazare cu afumatura

de Sim0na in Porc, 5 Apr 2012 | 4810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare congelata
  • 300 g muschi afumat de porc
  • 2 bucati carnat afumat
  • 1 ceapa
  • 2 rosii coapte
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu afumatura:

Am pus la prajit carnea si carnatii, iar cand s-au rumenit putin le scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas am pus la calit ceapa. Cand ceapa a devenit aurie, am pus mazarea si o ceasca de apa, si am lasat sa fiarba. Am adaugat si carnea si carnatii. Dupa ce mazarea a fiert pe jumatate, am adaugat rosiile date prin razatoare. Am mai lasat sa fiarba 10 min, apoi am adaugat patrunjel tocat

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

Lau 1

06.04.2012, 18:08

Sim0na 1

06.04.2012, 19:43

tuturor!!

babi5 1

12.12.2014, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu coaste pe porc proaspete si mini-carote