Marrillenringe-inelase cu gem de caise

de ANNA_46 in Dulciuri, 17 Dec 2012 | 5887 vizualizari

 

O bunatate delicioasa pe masa de Craciun si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 120 gr. zahar
  • un praf sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un pachetel zahar vanilat
  • un galbenus ou
  • un paharel mic ( ptr. tuica ) de rom
  • un pachet unt

Deasupra: zahar praf ( daca dorim ) Pentru umplut : gem de caise sau ce ne place

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marrillenringe-inelase cu gem de caise:

Din ingredientele de mai sus framantam un aluat, pe care il punem doua ore la rece.

Presaram suprafata de lucru cu faina si intindem aluatul la cca. 3 mm. grosime.

Intre timp preincalzim cuptorul la 180 °C. Decupam inelute sau alte forme de aceeasi marime, cu 

pereche , le asezam pe tava unsa sau  tapetata cu hartie de copt si le coacem timp de

aprox. 10 - 15 min., le scoatem cand sunt frumoase aurii.  

Chiar daca la atingere sant un pic moi , ele se vor intari pe parcurs . Dupa ce s-au racit  le 

potrivim cu pereche, partea de sus o pudram (daca dorim ) eu le-am lasat asa, si le 

umplem cu gem de care ne place. Sunt moi si delicioase.

 

 Va doresc : Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Marrillenringe-inelase cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu gem de caise