O bunatate delicioasa pe masa de Craciun si usor de preparat
Deasupra: zahar praf ( daca dorim ) Pentru umplut : gem de caise sau ce ne place
Din ingredientele de mai sus framantam un aluat, pe care il punem doua ore la rece.
Presaram suprafata de lucru cu faina si intindem aluatul la cca. 3 mm. grosime.
Intre timp preincalzim cuptorul la 180 °C. Decupam inelute sau alte forme de aceeasi marime, cu
pereche , le asezam pe tava unsa sau tapetata cu hartie de copt si le coacem timp de
aprox. 10 - 15 min., le scoatem cand sunt frumoase aurii.
Chiar daca la atingere sant un pic moi , ele se vor intari pe parcurs . Dupa ce s-au racit le
potrivim cu pereche, partea de sus o pudram (daca dorim ) eu le-am lasat asa, si le
umplem cu gem de care ne place. Sunt moi si delicioase.
Va doresc : Pofta buna !