Mar copt cu stafide

de janet in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 6045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un mar potrivit de mare
  • -o lingurita de unt,netopit
  • -2 lingurite de zahar
  • -citeva stafide
  • -scortisoara,bete
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar copt cu stafide:

Este foarte simplu de facut: luam un mar (sau cate dorim)ii scoatem casuta de samburi, golul ramas il umplem cu stafide(mai inghesuite), punem putin zahar deasupra, apoi punem un pic de unt, peste care mai punem un pic de zahar si punem la cuptorul incins cam 3 min.
Servim cu toping de ciocolata.
Este delicios si usor de facut, merge si la cuptorul cu microunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar copt cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:30

Ce frumos arata.......................

nadina73 1

21.04.2010, 21:11

mai fac si eu e sant grozav de bune

janet 1

22.04.2010, 11:13

intradevar sint foarte bune!Mie imi plac indeosebi iarna!Mirosul de mar copt.......Il ador!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi cu crema de ciocolata