Mar copt cu scortisoara

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 22 Feb 2011 | 11327 vizualizari

 

Un desert simplu, gustos si aromat!

 

INGREDIENTE

  • 4 mere (potrivite ca marime)
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • stafide
  • 4  lingurite de unt
  • o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar copt cu scortisoara:

Se curata marul de coaja si se scoate cotorul.

In interior se umple cu un amestec de  zahar vanilat, rom si  stafide,  iar deasupra se pune cate o lingurita de unt.

Se presara zahar si scortisoara deasupra marului, iar optional se adauga feliute de lamaie.

Se adauga la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Lamaia  ii confera un gust dulce-acrisor placut

2

Ingredientele variaza in functie de gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar copt cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pere imbatate cu sos de vin