O mancarica tare gustoasa, a iesit si de post!
Chiar daca nu pot manca din toate, mi-am stapanit pofta gustand un pic.
Merge de minune cu castraveti murati!
Am curatat si am spalat legumele.
Feliile de soia le-am pus la fiert in apa cu putina sare, cam 20 minute. Dupa ce au fiert, le-ambscos si le-am lasat la scurs intr-o strecuratoare.
Ceapa am taiat-o julien, usturoiul l-am zdrobit, morcovul l-am dat pe razatoarea mica.
Intr-o tigaie mare, am pus ulei de masline si am pus la calit ceapa, usturoiul si morcovul.
Vanata am taiat-o cubulete, ardeiul feliute, iar dovlecelul l-am feliat pe razatoare (felii foarte subtiri).
Peste ceapa calita, am adaugat vanata si ardeiul, rosiile taiate in jumatate, apoi dupa cateva minute am adaugat si feliile de dovlecel. Am presarat un pic de sare.
Am adaugat si cateva rosii uscate si mararul tocat.
Feliile de soia scurse, le-am taiat cubulete si le-am pus peste legume. Am mai adaugat un pic de sare si am mai lasat la calit vreo 7-8 minute.
O mancarica usoara si gustoasa, alaturi de niste catraveti murati!
1
ingredientele costa aproximativ 12 lei.