Mancarica de cartofi cu pui si masline

de aziz in Pui, 22 Aug 2011 | 5992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui in functie de cate persoane avem la masa(eu am pus aripioare de pasare pt 5 persoane)
  • 2 cepe medii
  • 5-6 cartofi
  • 100 gr masline negre
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • o lingura supa instant
  • putina paprika dulce
  • putina paprika iute
  • patrunjel verde (eu am uitat sa-l pun)
  • usturoi unu doi -catei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu pui si masline:

Portionam carnita,ceapa o taiem marunt.Intr-o tigaie incingem ulei (50 ml)  adaugam ceapa si carnea uscata in prealabil cu hartie absorbanta, lasam pana capata putina culoare dupa care adaugam usturoiul si pasta de tomate.

Adaugam condimentele si apa calda care sa cuprinda carnea.

Cartofii se curata se spala se taie in bucati marisoare si se adauga peste carnita

.Cu un sfert de ora inainte de a inchide adaugam maslinele si apoi patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu castravete murat sau varza murata cum am facut noi.Sa aveti pofta!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (81)

Mihaela11_jo 1

28.08.2011, 09:22

Nu stiu cum sa-ti spun dar eu fara patrunjel nu servesc

aziz 1

28.08.2011, 17:23

drept sa-ti spun vecinica uitai sa-l pui in farfurie la pozat

aziz 1

28.08.2011, 17:25

xandrin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu morcov si busuioc