Ardei umpluti cu pui si telemea

de ala_oancea in Pui, 2 Oct 2009 | 4656 vizualizari

 

Dupa o reteta din "Ioana, secretele bucatariei"

 

INGREDIENTE

  • 9 ardei
  • 400 gr piept de pui tocat
  • 200 gr telemea
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5 catei de usturoi
  • marar
  • 2 rosii
  • delikat, piper, boia
  • 100 ml smantana
  • 2 lingurite sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu pui si telemea:

Se taie capacele cu codita de la 8 ardei si se curata de interior. Eu am taiat putin si din partea de jos sa stea ca lumea in "picioare". Se amesteca pieptul de pui cu telemeaua rasa. Aprox 3/4 din morcov, ceapa si usturoi se dau pe razatoare si se amesteca cu carnea. Se adauga marar tocat si condimente. Se umplu ardeii cu acest amestec, se pun capacelele si se aseaza in tava. Se toaca apoi legumele ramase, plus ardeiul si rosiile, se condimenteaza si se pun in tava pe langa ardeii umpluti. Se presara marar tocat si se toarna 1 sau 2 cani cu apa. Se pun la cuptor si se lasa aprox 1 ora. Se servesc ardeii langa legumele din tava peste care se toarna smantana amestecata cu sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu pui si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele umplute la cuptor