Mancarica de cartofi cu gusa

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2011 | 7831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 1 ardei
  • busuioc
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • gusa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu gusa:

Se curata cartofii,se spala si se taie.Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim putin in ulei.

Se adauga ardeiul curatat si tocat,bulionul,o cana de apa,carnea si amestecam.

Cand incepe sa fiarba lasam 3 min dupa care adugam cartofi si apa cat sa cuprinde cartofii.

Cand da in clocot adugam busuiocul,cimbrul,sarea si piperul dupa gust.La final adugam patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu gusa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos alb si mazare