Mancare rapida de post cu muguri de fasole, ardei si tofu

de Adinuta in Mancaruri de post, 29 Oct 2009 | 9874 vizualizari

COMENTARII (5)

Michelle 1

30.10.2009, 07:56

super

ionix 1

30.10.2009, 08:03

arata asa bine

Adinuta 1

30.10.2009, 08:06

multumesc, fetelor a iesit chiar f bun sa incercati

Irina 1

21.11.2009, 10:24

Bun, foarte bun! Eu n-am mancat pana acum tofu. Ce gust are? Chiar de branza?

Adinuta 1

21.11.2009, 23:13

hm, un fel de ... mi se pare ca atunci cand e gatit devine mai neutru, gustul de branza e slab acrisor si depinde cu ce il gatesti pentru ca absoarbe din celelalte ingrediente. Eu am inceput sa-l folosesc pentru ca am gasit aici la acelasi pret cu cascavalul, dar e mai satios, sanatos si ideal pentru zilele de post. Sa incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din cartofi noi