Mancare de pastai la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 21 Sep 2016 | 10713 vizualizari

 

 
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde (pastai)
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 7-8 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 50ml ulei
  • 2 linguri pasta tomate
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai la slow cooker Crock-Pot:

Fasolea verde se curata de codite, se rupe  si se spala bine.

Ceapa se curata si se taie marunt.

Rosiile se spala si se taie cubulete.

In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa, pastaile si rosiile.

Se presara cu vegeta si piper si se amesteca bine.

Se amesteca pasta de tomate cu un pahar cu apa si se toarna deasupra.

Se pune vasul in aparat si se pune capacul.

Se seteaza la pozitia High si se lasa 5 ore.

Cu 1 ora inainte sa fie gata se pune usturoiul taiat si mararul tocat si se amesteca.

Eu l-am pus si la cuptor 30 minute ca sa "prinda culoare".

Se mananca calda.

Este buna garnitura la parjoale moldovenesti.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de rata la slow cooker Crock-Pot