Mancare de pastai cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2010 | 12366 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

24.05.2010, 15:44

mie, mie!!!

Ina 1

24.05.2010, 15:45

mi-am luat si furculite

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 15:57

of,tot a doua si aici.....................daca nu este Ela prima, este Ina..............

madi_marin 1

24.05.2010, 16:20

foarte buna mancarica....

Ina 1

24.05.2010, 16:22

medi'

mena29 1

24.05.2010, 17:55

buna,vreau si eu putin

mena29 1

24.05.2010, 17:55

am lasat si furculitele acum

Rocsi 1

24.05.2010, 18:32

va poftesc cu tot sufletul fetelor

Roxana 1

24.05.2010, 19:36

nadina73 1

24.05.2010, 23:35

rocsi e de regim sau nu eu tot pun furcile

Rocsi 1

25.05.2010, 11:08

ms roxana...nu stiu dak e de regim dar o data la ceva timp de o pofta poti mank

nadina73 1

25.05.2010, 19:55

nimic rocsiregim adevarat nu?ne dai mai tarziu asa?.............dar nu pe spinare?

Rocsi 1

25.05.2010, 21:33

pai mai nadina tu vrei in fiecare zi cate ceva?mai rarut k e mai dragut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de legume cu carne de porc