Mancare de naut cu ton si rosii cherry

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 14 Mar 2014 | 5163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de naut
  • 1 cutie de ton rio mare
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rose
  • 2-3 linguri de pasta de tomate
  • cateva rosii cherry
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu ton si rosii cherry:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,se adauga dupa cateva minute
si tonul scurs de ulei.
Se pune vinul rose,se lasa pana scade,punem nautul scurs de zeama,bulionul
si lasam la foc mic sa fiarba pana scade putin sosul.
Adauga si usturoiul taiat feliute subtiri si rosiile cherry taiate in 4.
Se condimenteaza dupa gust.
La final se orneaza cu patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu ton si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post cu naut, reteta economica de post