Mancare de mazare (de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Aug 2013 | 49779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 5 cepe mici
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov mare
  • 1/2 kg rosii
  • 1 cutie concentrat de pulpa de rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de vegeta
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare (de post):

Curatam si spalam legumele.

Ardeiul, ceapa si morcovul se trec prin robot apoi se calesc in ulei (cca 10 minute).

Rosiile se trec de asemenea prin robot, obtinem un suc de rosii mai gros pe care-l adaugam peste legumele calite. Condimentam, adaugam foaia de dafin si mai lasam la foc potrivit cu capacul pus inca 15 minute.

Adaugam mazarea si concentratul din pulpa de rosii si lasam sa fiarba in continuare cu capacul pus pana fierbe mazarea.

La final presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]