Mancare de linte

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 29 Ian 2013 | 5919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de linte(400 g)
  • 1 pastranac
  • 1 morcov
  • 1\2 telina
  • 2 cepe medii
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte:

Punem la fiert pastranacul, morcovul si telina.

Dupa ce s-au fiert legumele, le punem in vasul de la blender si le pasam.

Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei la incins si adaugam ceapa.

Adaugam putina sare si lasam sa se caleasca pana se inmoaie.

Dupa ce s-a calit ceapa adaugam legumele pasate, mai lasam 1-2 minute, apoi adaugam lintea cu tot cu zeama.

Lasam pe foc pana cand zeama de la linte scade.

Asezonam cu sare si piper, apoi dam la o parte.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de linte cu soia