Mancare de gulii cu carne tocata

de trifadalia in Porc, 8 Mai 2018 | 5668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc gulii
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 100 gr orez
  • 2 buc ceapa
  • sare
  • piper
  • 80 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de gulii cu carne tocata:

Se curata guliile si ceapa. Intr-o oala se toarna uleiul, se adauga ceapa data pe razatoarea cea mica, se caleste pana devine aurie. Se adauga peste ea carnea tocata si se amesteca pana capata o alta culoare. Peste se adauga guliile feliate, se calesc impreuna, apoi se acopera cu apa sa fiarba. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Pana ce ele se fierb, se spala orezul si se pune si el in apa sa fiarba. Cand este fiert, se strecoara se adauga peste guliile si carnea aproape gata. Cu orezul se adauga si in cuptor 10-15 minute pentru a se intrepatrunde gusturile.

Se poate servi cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de gulii cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

- Andreea - 1

08.05.2018, 22:15

dantes 1

09.05.2018, 10:10

Buna!

trifadalia 1

09.05.2018, 10:41

fetei mele i-a placut foarte mult, mai ales ca acum guliile sunt crude.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu gulie, iaurt si sorici