Mancare de fasole cu ciuperci

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 19 Mar 2016 | 6550 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de 800 g fasole
  • 2 conserve de 400g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole cu ciuperci:

Am curatat ceapa si usturoiul.   Ceapa am tocat-o marunt. Usturoiul l-am lasat intreg.   Se pune uleiul la incins se adauga ceapa si usturoiul si se calesc cateva minute.   Se adauga ciupercile scurse de zeama. Se completeaza cu putina apa si se acopera cu capacul. Se lasa cam 10-15 minute, apoi se adauga condimentele.   Fasolea se scurge de zeama, se clateste bine in prealabil si se adauga in oala.   Se mai lasa cam 10 minute si se opreste focul.   Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge bine cu muraturi. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob vegetarian cu sparanghel