Mancare de ciuperci,cu praz si carnati

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2014 | 3736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr. ciuperci champinion
  • 1 fir de praz
  • cca 300-400 gr. carnati de casa (din comert am avut eu)
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci,cu praz si carnati:

Curatam si spalam ciupercile. Le taiem in sferturi, le punem in cratita la foc mic, presaram putina sare si piper si lasam sascada apa.

Curatam prazul, il taiem rondele, apoi il punem in cratita peste ciuperci.

Dupa ce s-au calit legumele adaugam bucatile de carnati si lasam sa se prajeasca usor.

Noi am servit cu piure de cartofi dar tare ar fi mers si cu mamaliguta...

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci,cu praz si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu carne de porc