Mancare de ciuperci cu pakchoi

de marcela1979 in Mancaruri de post, 26 Mar 2017 | 2232 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 2 buc pakchoi
  • 200 gr ciuperci champignion
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 20 gr ghimbir ras
  • 1 lg ulei de floarea soarelui
  • 1 lgt otet
  • 1 lg sos de soia
  • 1 lg zahar brun sau indulcitor green sugar
  • sare (daca e nevoie)
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci cu pakchoi:

Se spala si se curata capatanile de pakchoi, indepartand cotorul si pastrand frunzele. Ciupercile se curata si se taie in 4 sau in 2, in functie de marimea lor.

Intr-o tigaie adanca, se incinge uleiul si se adauga usturoiul tocat si ghimbirul ras, dupa 30 de secunde, se adauga ciupercile si se gatesc la foc mediu pana se inmoaie, apoi se adauga frunzele de pakchoi. Se gatesc apoximativ 4 minute pana se inmoaie si ele. Intr-un castron mic, se amesteca otet, sos de soia si zahar sau green sugar, apoi se pune in tigaie peste legume si se mai gateste inca 2-3 minute. Se asezoneaza dupa gust, cu sare, daca mai e nevoie si piper si se pun seminte de susan, optional. Se consuma simplu sau cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci cu pakchoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci la cuptor