Mancare de castraveti murati

de dakris in Porc, 2 Ian 2013 | 7323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 g castraveti murati (in saramura)
  • 2-3 cepe
  • 1 foaie dafin, putin cimbru
  • cateva bucati carne de porc
  • ulei
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de castraveti murati:

Castavetii se taie felii si se tin cca 2 ore intr-o oala cu apa la desarat si dezacrit, apoi se pun la scurs.

Carnea taiata cuburi se prajeste.

Ceapa tocata se caleste in ulei, intr-o cratita. Se adauga apoi castravetii, se acopera cu apa si se introduce cratita la cuptor. Dupa 30 min se adauga carnea 1 foaie dafin si putin cimbru si se mai lasa sa fiarba inca cca 45 min, sau pana se inmoaie castravetii, apoi se adauga bulionul si se mai tine la cuptor inca vreo 10 min.

La final se adauga mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:27

buna buna

sebirizescu 1

02.01.2013, 21:52

interesant

adry88 1

03.01.2013, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de castraveti