Mamaliguta cu jumari

de mihaelar63 in Porc, 30 Ian 2010 | 6558 vizualizari

 

noua moda e sa faci de mancare cu ce gasesti in frigider , ehe !!! asta o stim era si mai demult . aveam ceva fleica mai grasuta asa ca am facut rapid niste jumari minuscule pe care le-am pus in mamaliga .

 

INGREDIENTE

  • 500 faina malai
  • sare
  • 400 gr fleica
  • 200 gr bacon
  • 250 gr cas vaca
  • 200 gr branza burduf
  • 200 gr mozzarela
  • 200grsmantana
  • 200 gr iaurt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu jumari:

  1. fleica se taie cuburi marunte si se face jumari , spre sfarsit se adauga si baconul taiat tot asa , se rumenesc pana devin crocante .
  2. intr-o oala se pun 2 litrii apa la fiert  cu sare si se face o mamaliga..
  3. se taie cuburi casul si mozarella .
  4. intr-o cratita teflonata se pune astfel in straturi : untura topita , mamaliga , cas. iaurt , jumari apoi mamaliga branza , smantana , jumari . se alterneaza straturile pana se termina materialul .
  5. se tine 10 minute sub capac sa se topeasca branzeturile.

TIPS-URI

1

serviti cu o cana de moare [ zeama de varza acra ]

2

la sfarsit  lasati mozarella , e mai aspectuasa daca se topeste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Oana 1

01.02.2010, 22:34

Aoleuuu, imi ploua in gura Ce mai mancam la mamaie la tzara

mihaelar63 1

01.02.2010, 22:57

daca nu ai zeama de varza sa vezi cum merge cu salata verde

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:24

vaiiii, ce bunatate

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu sos de smantana