Mamaliguta cu branza in cosulet de parmezan

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2013 | 2600 vizualizari

COMENTARII (21)

Corinuta 1

11.09.2013, 09:09

ce coloareeeeeeeeeee!

Bunica 1

11.09.2013, 09:12

Ce prezentare frumoasa!

papabundetot 1

11.09.2013, 09:34

fff bun!!!

Dya Daniela Andrei 1

11.09.2013, 09:49

mihaelam90 1

11.09.2013, 09:49

Super buna!

deyutzky 1

11.09.2013, 09:55

mmmm...ce bunatate!!

Alexandra Burz 1

11.09.2013, 10:03

Alexandra Burz 1

11.09.2013, 10:04

Va multumesc mult

simona72 1

11.09.2013, 10:08

Patricia Iordache 1

11.09.2013, 10:31

Minunata idee! Bravo!

karla 1

11.09.2013, 10:59

Rocsi 1

11.09.2013, 11:10

Ce fain

kukibella 1

11.09.2013, 11:25

Alexandra Burz 1

11.09.2013, 11:38

adry88 1

11.09.2013, 12:14

Lavinia 1

11.09.2013, 13:01

MotanLaOale 1

11.09.2013, 14:39

Panacris 1

11.09.2013, 15:05

laura_n 1

11.09.2013, 15:37

ce mult imi place

angyb 1

11.09.2013, 19:06

Alexandra Burz 1

12.09.2013, 08:00

Ma bucur ca va place...astept sa il incercati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv "Taci si inghite"