Mamaliga traditionala

de artyandra in Mancaruri de post, 4 Apr 2017 | 3798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g de mălai
  • 1,1 litri de apă
  • 2 linguri de ulei
  • 1 linguriță de sare
  • o frunză de pătrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga traditionala:

Vom pregăti ingredientele prezentate mai sus, apoi vom lua o cratiță, adăugând apa rece și mălaiul. Înainte de a se pune la foc, se va amesteca ușor cu o lingură de lemn, pentru diluare. În momentul în care apa va începe să fiarbă, se adaugă sarea, iar focul se va da la mic. Pentru 20 minute, vom lăsa mămăliga să fiarba la foc mic, acoperind cratița cu un capac. Vom amesteca foarte bine, din când în când, pentru a nu se prinde de cratiță. Vom adăuga uleiul și mai amestecăm pentru încă 5 minute.

Decorul este în funcție de preferința fiecăruia.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga traditionala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de urzici cu mamaliguta