Mamaliga la cuptor cu diverse

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2014 | 17682 vizualizari

 

Daca tot am achizitionat una alta,de la Targul de bunatati nu se putea sa nu le combin asa pe gustul meu...

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga
  • 500 ml apa
  • 200 g malai
  • sare
  • Pentru ''diverse''
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana 40 % grasime
  • 150 g branza burduf
  • 70 g sunculita afumata
  • 130 g muschiulet afumat
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga la cuptor cu diverse:

Mai intai taiem sunca in bucatele mici si muschiuletul in felioare.

Branza de burduf,untul si smantana le amestecam bine. Pregatim un vas cu hartie de copt.Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand incepe adaugam malaiul si lasam sa fiarba,la final punem sunculita in mamaliga.

Apoi asezam in vasul cu hartie de copt,un strat de mamaliga,un strat de branza amestecata cu unt si smantana,un rand de muschiulet,apoi mamaliga si deasupra restul de branza si muschiulet.Deasupra batem bine un ou si-l turnam peste.Dam vasul la cuptor pentru cca 40 min.

TIPS-URI

1

cei care au oroare de calorii multe sa caute spanac in piata....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor cu diverse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diaconta 1

17.10.2014, 22:17

Cica cu "diverse" ))))) da-i buna nu-ncape indoiala

Bya Ralu 1

18.10.2014, 07:49

Xandrinne 1

19.10.2014, 11:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi