Facem o mamaliguta nu foarte groasa din apa, sare si faina de malai.
Nu trebuie fiarta decat pana se ingroasa usor,pentru ca vom continua gatitul ei in cuptor.
Dupa ce stingem focul la mamaliga, adaugam in ea branza telemea zdrobita, amestecam sa se repartizeze branza in toata mamaliga.
Impartim mamaliga in 12 forme de briose.
Taiem feliile de salam si cele de sunca in jumatate, apoi le infasuram (s-au vrut a fi trandafirasi dar nu prea mi-au reusit ;) ) si le implantam in mijlocul formelor, ajutandu-ne de coada unei lingurite pentru aceasta operatie.
In mijlocul trandafirasilor aszam cate o fasie de ardei rosu.
In jurul trandafirasului presaram branza de vaci afumata.
Dam tava in cuptorulpreincalzit la temperatura de 175 grade pentru 20- 30 minute.
Scoatem tava din cuptor, presaram peste branza afumata niste cascaval ras, mai introducem tava 2-3 minute in cuptorul oprit, cat sa se topeasca cascavalul.
Decoram cu frunze de patrunjel proaspat si servim.
Pofta buna!