Mamaliga ca la Cluj

de delia64 in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2013 | 4337 vizualizari

 

Fiind copilasii acasa am facut o mamaliguta in paturi , a fost tare laudata .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. branza de vaci
  • 100 gr. cascaval
  • 150 gr. cas de oaie
  • 100 gr. slanina afumata
  • 100 gr. carnat de casa
  • 50 gr. kaizer
  • 600 gr. faina de malai
  • sare dupa gust
  • smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga ca la Cluj:

Intr-o oala punem apa si sarea la foc , cand apa da in clocot tutnam faina in ploaie amestecand cu telul   .

Lasam sa fiarba incet amestecand  timp de 30 de minute .

Razuim cascavalul si taiem carnatul , slanina si kaizerul feliute, le punem la prajit intr-o tigaie amestecand  pana ce devin aurii.

 Asezam un strat de branza , jumari de slaninuta , carnat si kaizer, un strat de mamaliga si repetam operatiunea  inca o data iar la final punem un strat de smantana .

Se serveste calda cu rosii sau muraturi .

pofta buna !!!

TIPS-URI

1

se poate face cu branza de vaci si su smantana pentru a fi mai dietetica mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga ca la Cluj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei in bacon