Maioneza de post, din pufuleti

de Ligia Bxl in Sosuri, 11 Mai 2014 | 14407 vizualizari

 

Este o maioneza din pufuleti,de post,fara ou,si este buna pentru cine are probleme cu colesterolul,este foarte gustoasa daca se adauga usturoi pisat,sau fara usturoi(la alegere)se poate inlocui cu maioneza clasica.,eu chiar am zis ca este maioneza normala la gust,nu este atat de grasa ca cea clasica.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga pufuleti
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingurita zeama de lamaie(daca doriti mai acra se mai poate adauga)
  • putina sare
  • putina apa sa se lege pufuletii
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post, din pufuleti:

Se pun pufuletii intr-un bol,se faramiteaza cu mana,apoi peste se adauga putina apa sa se lege,sa devina o crema omogena,apoi se amesteca cu mixerul bine adaugam mustarul,zeama de lamaie si ulei cate putin.

Se mixeaza pana devine o pasta omogena.

La final se sareaza dupa gust,si se foloseste la diferite salate,precum salata de vinete etc.

Daca la inceput este compozitia prea tare se mai adauga putina apa.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post, din pufuleti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de patrunjel