Magiun de capsuni

de susu in Dulceata / Gem, 24 Iun 2013 | 5820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni de tara
  • 1 kg de zahar
  • 1 lamaie
  • 1 pastaie de vanilie optional
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Magiun de capsuni:

Capsunile se spala, li se scot coditele si se paseaza cu mixerul.

Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade zeama adaugam zaharul, zeama se lamaie si vanilia.

Spumam ori de cate ori este nevoie si la sfarsit verificam daca s-a inchegat suficient.

Borcanele trebuie bine spalate, sterilizate si uscate.

Le punem putin la cuptor si punem gemul fierbinte.

Mai dam putin la cuptor sa prinda o pojghita deasupra dupa care capacim si le punem in paturi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Magiun de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

25.06.2013, 08:42

jolygina 1

25.06.2013, 08:57

babi5 1

25.06.2013, 09:28

Bunnnnnnnnn!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de pepene galben