Macrou prajit cu sos de leurda

de MotanLaOale in Peste, 6 Apr 2014 | 7422 vizualizari

 

Preluat sosul de la Liubita si nu am regretat. Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 2-3 linguri faina
  • 1 legatura leurda
  • 50ml vin
  • 200g smantana
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu sos de leurda:

Pestele se curata, se taie capetele si cozile si se spala bine.

Se presara cu sare grunjoasa si se lasa intr-o strecuratoare 10-15 minute.

Se scutura de sare, se da prin faina si se pune la prajit in uleiul incins.

Se intoarce pe ambele parti.

Cand este rumenit frumos se scoate pe hartie absorbanta.

Se iau 3 linguri ulei in care s-a prajit pestele si se pune in alta tigaie.

Se pune leurda curatata, splata si taiata marunt si se caleste un minut.

Se adauga vinul si se fierbe 3-4 minute pana se avapora.

Se adauga smantana, se amesteca, se condimenteaza si se stinge focul.

Pe un platou se pune pestele prajit si peste sosul de leurda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor