Macrou Prajit

de Adinacarla in Peste, 5 Feb 2011 | 8081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti
  • faina alba de grau
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • 100ml iaurt simplu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou Prajit:

Cand pestele se dezgheata se cutata si se spala bine. Se taie in 3 bucati. Bucatile de peste se condimenteaza dupa preferinta cu sare si piper, se dau prin faina alba de grau si se prajesc in ulei de palmier.

Noi am servit alaturi de cartofi crocanti si sos de usturoi cu iaurt.

 

Sosul de usturoi cu iaurt:

Cateii de usturoi se piseaza, se condimenteaza cu sare si piper si se freaca bine cu uleiul pana cand devine o pasta asemanatoare cu o maioneza....la final se adauga iaurtul si se amesteca. Optional se poate pune si marar tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou Prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]