Macrou "marinat" in lapte

de vero_closca in Peste, 13 Apr 2010 | 8294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 1 l lapte
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou "marinat" in lapte:

Se curata pestele, se spala si se lasa peste noapte in lapte la frigider. Inainte de a se gati, se usuca cu un servet, se presara cu sare si piper,se da prin faina si se prajeste pe ambele parti. Se serveste cu mujdei de usturoi.

Pestele pregatit astfel este mult mai fraged si nici nu mai are acel gust de "peste congelat".

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou "marinat" in lapte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Oana 1

14.04.2010, 21:15

Suuper

ionix 1

14.04.2010, 21:30

arata ca pestele afumat... ma atrage

susu 1

21.04.2010, 15:12

Interesant si arata bine. Am mai vazut treaba asta cu laptele si stiu ca ii da un gust deosebit. E bine de retinut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]