Sprot prăjit cu cartofi picanţi

de madi_marin in Peste, 18 Iul 2013 | 3337 vizualizari

 

Cine zice că din când în când nu ne putem răsfăţa cu ceva alimente ,,interzise,,? Eu asta am făcut azi şi nu-mi pare rău. A fost delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg sprot
  • 1/2 kg cartofi
  • mălai
  • boia iute
  • sare
  • ulei
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot prăjit cu cartofi picanţi:

Sprotul se curăţă de capete şi se unge cu ulei. Se condimentează cu sare şi se tăvăleşte prin mălai.Se pune la prăjit în ulei încins şi ,când e gata, se scoate pe hârtie absorbantă.

Cartofii se curăţă, se spală şi se taie în bucăţi mari. Se ung şi ei cu ulei, se presară deasupra sare şi boia iute şi se pun la prajit.

Se servesc peştişorii rumeniţi cu cartofii picanţi şi cu mujdei de usturoi.

Poftă bună!

P.S. Parcă ar merge şi o mămăliguţă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot prăjit cu cartofi picanţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coada de salau cu cartofi dulci