Macrou la gratar cu sos spaniol

de cristeena20 in Peste, 1 Apr 2013 | 10181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • sare
  • 1/2 kg cartofi
  • Pentru sos:
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet
  • boia
  • sare,piper
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu sos spaniol:

- Curatam pestele si il tinem in sare cca 3 ore

- Pregatim garnitura- cartofii ii curatim si ii fierbem cuburi sau taiati in 4.

- Sosul spaniol: tocam marunt patrunjelul proaspat verde, ceapa si usturoiul. Adaugam ulei de masline, sare, piper, boia si otet. Amestecam bine toate pana devine ca un sos legat .Acest sos se serveste cu peste la gratar.

- Pestele se face la gratar (eu l-am facut la gratar electric) si se serveste alaturi de cartofii fierti stropiti cu sos si alaturi de o salata (eu am facut salata verde, ceapa si coriandru verde)

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu sos spaniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste marinat