Macrou la cuptor cu sos de rosii

de elucubratiiculinare in Peste, 16 Feb 2018 | 13827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 pahar vin alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 conservă cu roșii
  • 100 ml suc de roșii
  • 3 foi de dafin
  • boabe piper
  • 1-2 lămâi sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu sos de rosii:

Peștele se curăță și se spală.  Eu înlătur căpățâna și îl tai  în bucățele, dar se poate lăsa și întreg. Dacă îl lăsați întreg atenție la urechi, să nu uitați să le scoateți. Cu zeama de la o lămâie se stropește peștele și se lasă o oră. Se condimenteaza cu sare și se pune într-o tavă unsă cu ulei. Se adaugă vinul, sosul de roșii,  roșiile din conservă tocate mărunt, piperul boabe și foile de dafin. Se dă la cuptor pentru 30- 40 minute la 200 grade C.       

TIPS-URI

1

Se poate servi imediat, dar este foarte bun și rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou "marinat" in lapte