Macrou in sos de rosii

de Bunica in Peste, 16 Dec 2012 | 3600 vizualizari

 

Am avut o singura bucata de macrou si nu ma gandeam sa postez prepratul.A iesti atat de bun,ca n-am rezitat sa nu postez reteta.

 

INGREDIENTE

  • o bucat macrou
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200ml. vin
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii:

Am avut macroul  in congelator.L-am decongelat,spalat sarat,piperat si l-am pus in tava unsa cu ulei de masline.

Am adaugat usturoiul ,vinul,sucul de rosii,rozmarinul si busuiocul si l-am bagat la cuptor pana s-a rumenit frumos.

A iesit o bunatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

17.12.2012, 13:30

bun

Bunica 1

17.12.2012, 14:00

SimOna,mamaieelena

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:09

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu sunca la cuptor