Sprot la tigaie

de Julie in Peste, 16 Sep 2011 | 6752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sprot,
  • malai,
  • faina,
  • sare,
  • scobitori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot la tigaie:

Pestele se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca faina si malai, in cantitati egale si se adauga saredupa gust. Se ia fiecare peste, se trece prin amestecul pregatit si se infige pe scobitoare. Se pot aseza cate 4-5 bucati pe o singura scobitoare. Astfel asezati, vor fi si mai usor de intors in tigaie. Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.

Se servesc calzi, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de macrou