Mie mi-a ramas gandul la o vacanta in Norvegia cand am bagat undita-n Marea Nordului unde salasuieste macroul. Nu se compara macroul proaspat prins cu cel congelat, refrigerat si mai stiu eu cum, dar in lipsa de macrou proaspat prins merge si ce gasim la pretenarii aia Carefuri.....:)))))))
Pentru ca am gasit macrou deja curatat a fost simplu, doar l-am spalat si l-am portionat in rondele, am presarat sare si piper.
Am pus uleiul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, am setat functia high si am lasat sa se incinga uleiul, apoi am asezat rondelel de macrou, printre rondele am pus felii de lamaie, am turnat si apa si am presarat boabe de mustar. Am asezat capacul si am asteptat cumintica sa se faca. Cca 2 ore, a iesit o bunatate de macrou, daca nu ma credeti puneti mana si faceti....o conditie, trebuie sa va si placa sa mancati peste....:)))
PS. Am postat si doua poze de la pescuit de macrou...nostalgia bat-o vina....:D