Macrou cu cartofi la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 21 Noi 2010 | 22060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti(macrou)
  • 600 g cartofi micuti
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • sare,piper cu lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu cartofi la cuptor:

Macroul se curata si se spala,se condimenteaza si se pune pe gratar,sa se rumeneasca putin.Se aseaza intr-o tava pestii. Cartofii se curata de coaja si se fierb 10-15 min in apa cu sare! Pe langa pesti se aseaza cartofii,ceaoa taiata bucati mai mari si usturoiul tocat.Peste cartofi am presarat condimente. Se stropesc cu ulei si se pune in tava o ceasca de apa.Se da tava la cuptor pana se rumeneste pestele si cartofii. Se serveste cu patrunjel si lamaie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (7)

ionix 1

21.11.2010, 21:40

super

Pasiune pentru bucatarie 1

22.11.2010, 13:50

RuxyRux 1

23.11.2010, 07:58

Ce bine arata cartofii Bitza...totul e cu gust...frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit