Macaroni and cheese

de Corinuta in Paste, 10 Noi 2010 | 7995 vizualizari

 

Foarte simplu de facut si foarte bun...

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste scurte
  • 300 g branza de vaci
  • 300 g telemea sarata sau branza burduf
  • 5-6 linguri de smantana
  • 100 g bacon sau slaninuta afumata
  • 1 lingura untura
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroni and cheese:

Se fierb pastele intr-o cantitate suficienta de apa cu sare conform cu instructiunile de pe ambalaj.

Se amesteca bine branzeturile cu smantana si se condimenteaza cu piper.

Baconul sau slaninuta se taie cubulete si se prajesc in untura pana devin crocante. Se scurge o parte din untura si se adauga peste pastele calde dar scurse bine de apa. 

Se amesteca pastele calde cu pasta de branza si se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroni and cheese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste scoici cu sos de cascaval