Lucicos

de mimmi in Ciorbe, 7 Feb 2011 | 13632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 1-2 morcovi,
  • 1 varza ,
  • costita sau ciolan afumat,
  • 250 ml bulion,
  • frunze de cimbru si marar,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucicos:

Morcovul si ceapa se taie marunt si se pun la calit intr-o oala cu putin ulei,se adauga costita sau ciolanul taiate bucati si se mai calesc impreuna putin.Se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este aproape fiarta carnea se gusta zeama de sare si se mai adauga dupa gust piper si vegeta(nu se pune sare de la inceput deoarece afumatura este sarata si riscam ca supa sa fie prea sarata).Varza se taie fideluta,se adauga la supa,se adauga si bulionul,spre final cand sunt toate fierte se adauga cimbru si marar taiate marunt.

Se serveste cu smantana.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucicos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Furnicuti 1

10.02.2011, 11:57

ce-mi place, facea si bunica mea asa ceva, bun de tot

Panacris 1

23.03.2011, 16:35

mihaelar63 1

23.03.2011, 16:47

Eu fac lucicos cand ,, vreau sa ma pun bine '' cu consortul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai la multicooker