Loboda prajita cu afumatura de la untura

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2016 | 3303 vizualizari

 

Din categoria amintiri din copilarie, mi-am facut damblaua cu niste loboda prajita....
 

 

INGREDIENTE

  • 250 g loboda alba si rosie
  • 10 fire de usturoi verde
  • 1/2 lamaie zeama
  • ulei
  • sare
  • piper
  • carnat afumat, costita afumata, muschiulet afumat pastrate la untura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loboda prajita cu afumatura de la untura:

Mai intai spalam usturoiul si-l taiem marunt, apoi spalam loboda si o taiem mai mare. Punem tigaia wok la incins adaugam ulei, nu foarte mult, apoi punem usturoiul tocat, asezonam cu sare si piper si lasam la calit cca 5 min, pana incepe sa se inmoaie, apoi adaugam si loboda. Amestecam bine si punem un capac deasupra cca 10 min, apoi ridicam capacul si mai lasam la prajit cca 5-6 min, stoarcem zeama de o o jumatate de lamaie si amestecam bine. Separat scoatem afumatura de la untura si o incalzim. Asezam pe o farfurie loboda prajita si deasupra bucatatele de afumatura. Un deliciu, spun eu care sunt o mare carnivora, dar in aceiasi masura imi plac si verdeturile de sezon. Uite ca mi-am facut damblaua.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Loboda prajita cu afumatura de la untura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

laura_n 1

19.04.2016, 10:01

vaaai de mama, ce bunaciune! Imi ploua in gura! Chiar nu ma gandeam ca se poate prepara si asa, dar m-ai dat gata!

AndrutzaP 1

19.04.2016, 10:04

CameliaR 1

12.05.2016, 11:44

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita "reciclata"