Loboda la borcan pentru iarna

de Ksenya in Conserve, 29 Iun 2016 | 25295 vizualizari

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

29.06.2016, 07:58

AndrutzaP 1

29.06.2016, 09:17

miki_a 1

29.06.2016, 09:30

Loboda si marar am, bors umplu mereu.....nu-mi ramane decat sa o testez! Arata foarte bine in borcan! Multumesc pentru reteta!

Bya Ralu 1

29.06.2016, 10:27

nici nu stiu ce gust are loboda

Ksenya 1

29.06.2016, 11:57

multumesc fetelor de popas!

Ksenya 1

29.06.2016, 11:58

Miki ,cu multa placere!

Ksenya 1

29.06.2016, 11:59

Bya,incearca sarmale in fruze de loboda sau bors de loboda .

dantes 1

29.06.2016, 13:53

Interesant!

Gherca Daniela 1

29.06.2016, 16:00

Rocsi 1

29.06.2016, 19:59

E prima data cand vad o asa reteta. Interesanta!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:55

Rahela Velicu 1

30.08.2016, 21:11

kytz 1

13.03.2017, 19:19

Rețetă salvată! Anul asta o probez cu siguranță!

Panacris 1

19.05.2021, 18:31

Intereseant și de probat! Dar m-ai făcut curioasă, cu sarmalele în frunze de lobodă

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti pentru iarna