Limba cu masline

de getix in Porc, 2 Iul 2011 | 4661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de porc
  •  masline
  • bulion sau rosii
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa  rece cu sare si foi de dafin,  cca 30 min. Dupa ce a fiert se scoate  din apa, se curata de pielite si grasimi si se feliaza. Se pune iar la fiert pt 10 min. Maslinele se dau si ele in fiert pt a se desara Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga rosiile (sau bulionul). Se stinge  cu  supa ( daca ai pregatita ) sau apa.Se adauga limba , maslinele si vinul  si se lasa la foc mic  pentru cateva minute . Se presara marar . Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

horia 1

06.07.2011, 22:19

un fel de mancare (delicatesa ptr. mine),pe care nu-l pot refuza niciodata.iti multumesc ptr. comentariu!

diaconta 1

06.07.2011, 22:23

vroiam sa zic ceva...da' mai bine tac

DIANA B 1

10.08.2011, 15:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet in sos vanatoresc