Limba cu masline

de getix in Porc, 2 Iul 2011 | 4662 vizualizari

COMENTARII (15)

monike 1

02.07.2011, 22:24

buna, buna Sper sa nu te superi pe mine da cand ai cumparat-o cum ai cerut?

Lau 1

02.07.2011, 22:52

deyutzky 1

02.07.2011, 23:40

monike ...arata bine

mihaelaM 1

02.07.2011, 23:43

mare zapacita mai iesti Monik

getix 1

03.07.2011, 09:29

sincer...aveau o tava plina cu organe de porc...si am intrebat daca au si limba !
norocul meu ca era ...vanzatoare, nu era un barbat ca cine stie cum se interpreta

adry88 1

03.07.2011, 12:25

ionela2682 1

03.07.2011, 14:56

Maslinele le mananc eu..restul voi....
Te si vad la magazin...;VREau si eu o limba!!!

getix 1

03.07.2011, 17:05

sa stii ca nici eu si nici copii nu suntem fani....doar sotul mananca
iar de cerut, asta e !! ...vorba romaneasca are multe intelesuri

monike 1

03.07.2011, 19:30

Pai si atuci pune-l pe el sa ceara eu asa fac... il trimit pe el sa cumpere si el isi ea si-un prieten sa-si faca curaj si cer amandoi "dati-ne la fiecare cate una

MIUTA 1

03.07.2011, 20:00

getix 1

03.07.2011, 20:55

monike : tare

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:12

bunaaaa

horia 1

06.07.2011, 22:19

un fel de mancare (delicatesa ptr. mine),pe care nu-l pot refuza niciodata.iti multumesc ptr. comentariu!

diaconta 1

06.07.2011, 22:23

vroiam sa zic ceva...da' mai bine tac

DIANA B 1

10.08.2011, 15:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba de porc afumata cu masline