Limba cu dovlecei si fasole pastai

de Ina in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2014 | 8684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • doua cepe
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • 3-4 catei de usturoi
  • un borcan rosii in bulion ( zarzavat pentru iarna)
  • 1-2 dovlecei
  • o mana de fasole pastai
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu dovlecei si fasole pastai:

Limba de opareste  10 minute, apoi  se jupoaie pielita invelitoare. 

Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem  la calit ( mai putin dovlecelul  si fasolea pastai ) in 3-4 linguri de ulei, impreuna cu sare si putin piper .

Dovlecelul se curata, se feliaza si se lasa la scurs 10 minute ( eu am avut cubulete congelate ) .

Cand legumele sunt calite, turnam rosiile maruntite la robot, impreuna cu bucatile de limba . Lasam la fiert, circa  20 minute ( limba fierbe destul de repede ), dupa care vom adauga dovlecelul scurs (daca aveti congelat, il adaugati asa, direct in mancarica clocotinda ) . La fel am procedat si cu fasolea pastai.

Lasam pe foc pana ce si ultimele legume sunt fierte, apoi oprim focul si decoram cu marar si patrunjel , tocate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu dovlecei si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Toamna07 1

05.01.2014, 13:02

Limba,preferata mea!Si eu o prepar in mai multe feluri!
Buna reteta !

diaconta 1

05.01.2014, 20:34

Inca n-am gatit si n-am mancat ...limba
arata cam bine

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:29

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricaș de porc