Legume la Zepter

de Panacris in Mancaruri de post, 29 Sep 2013 | 5264 vizualizari

 

Ce-mi place să gătesc în acest vas;) Totul se gătește controlat și sănătos;)

 

INGREDIENTE

  • conopidă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • ceapă roșie 1 buctă,
  • pătlagele roșii 2 bucăți,
  • sare iodată 10 g,
  • mărar uscat cca. 2 g,
  • pătrunjel verde 2-3 fire.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la Zepter:

Legumele se curăță se taie bucățele, se pun în vasul Zepter rece. Se amestecă ușor toate ingredientele, se asezonează de sare i verdețuri, apoi se acoperă vasul și se dă la foc mic, cca. 20 de  minute, până ce indicatorul de pe capac,adică termocontrolul, ajunge în jumătatea zonei verzi. În acest moment se oprește focul și legumele, se lasă să se gătească singure, cca. 35 de minute.

Legumele se servesc ca atare sau ca și garnitură lângă preparate din carne.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume