Legume la gratar

de AndreeaMaria in Mancaruri de legume, 27 Iun 2012 | 3465 vizualizari

 

Cum eu sunt la regim si in fiecare zi imi fac cate ceva pe gratar.... :)) astazi am decis sa mananc doar legume :D

 

INGREDIENTE

  • o rosie
  • un ardei kapia
  • 5 ciuperci
  • o felie de sunca de pui Sissi
  • sare,piper
  • unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la gratar:

Speli ciupercile iar coditele le tai marunt. 

Palarioarele le pregatesti asa: Pui un praf de sare si de piper in palarioara,ungi cu putin unt,adaugi codita tocata,si cateva fasii din sunca de pui.

Ardeiul kapia il tai pe jumatate. Rosia o lasi intreaga.

Se pun pe gratar pentru aproximativ 20 de minute, la foc incet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuburi de legume proaspete la tigaie