Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua

de ala_oancea in Porc, 5 Oct 2009 | 4860 vizualizari

COMENTARII (4)

leoflori 1

06.10.2009, 20:07

PapaBun 1

14.10.2009, 14:30

La ingredientele pe care le-ai folosit era mai indicat uleiul de masline. Te rog, nu mai folosi ulei vegetal sau de floarea soarelul .
Arata foarte bine, bravo!

rivka 1

14.10.2009, 14:46

si eu mai folosesc ulei de floarea soarelui pt asa ceva...foarte putin e drept, uleiul de masline in cuptor e la fel de nasanatos....si de ce sa nu foloseasca? vad ca iti plac fructele de mare, stii ca sunt una dintre cele mai nesanatoase alimente???adica eu inteleg ca peste tot se incearca acum sa se promoveze cat mai sanatos, etc dar sa stii ca uleiul de masline gatit la temp mari e mai nesanatos ca cel de floarea soarelui chiar...
asa pot spune si eu nu mai manca fructe de mare...sunt de-a dreptul periculoase pt sanatate...
sper ca nu te superi dar asa e....

pune si tu o reeteta papabun sa ne convingi ca stii sa gatesti

ala_oancea 1

14.10.2009, 21:02

Folosesc de obicei ulei de masline ... dar la reteta asta nu mai aveam pe stoc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]