Legume la cuptor

de Bunica in Mancaruri de post, 25 Mar 2010 | 4957 vizualizari

 

O reteta care se adapteaza usor dupa preferinte

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2 fire uaturoi verde
  • sare piper
  • 2 linguri ulei de maslin
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Se curata dovlecelul, se spala si se feliaza pe lungime.1 cm grosime.

Se curata vanata se curata de coaja (1 cm. se curata, 1cm. se lasa), se taie pe lungime felii de 1 cm. grosime, se sareaza si se lasa 10 minute, dupa care se spala.

Rosiile si ardeiul se taie cubulete. Usturoiul se taie marunt.

Se ung vinetele si ardeiul cu ulei de masline, se aseaza in tava care a fost tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare felie se pun pe rand rosiile, ardeiul,usturoiul si patrunjel tocat.

Se da la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Se poate pune peste legume cascaval ras sau branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Sylvia 1

04.04.2010, 13:05

Hristos a Inviat Bunica

gaby_duceag 1

09.04.2010, 18:19

bunicutzo-pe unde esti?.Hristos a inviat!

adasev12 1

09.09.2010, 16:42

f bun si usor...perfect pt mine care incercs a renunt la carne...super retete...esti un bucatar excelent!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]