Legume la cuptor

de nyana in Mancaruri de post, 24 Ian 2010 | 8161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • 200g ciuperci sau o conserva de ciuperci taiate
  • 2 ardei grasi rosii
  • 20 rosii cherry
  • sare piper ulei cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Toate legumele se vor curata si spala si se vor aseza intr-o yena mare astfel: cartofii taiati felii rotunde se vor aseza primii si pe perete apoi ciupercile taiate subtire apoi un rand de morcovi taiati rondele subtiri apoi ardeii taiati pe lungime foarte subtire si pe deasupra inca un rand de cartofi taiati tot rondele. Deasupra se vor pune rosiile cherry sau o crenguta cu rosii. Se pune sare piper si cimbru se stropeste cu ulei (putin) si se pune o ceasca de apa. Se pune in cuptor si se lasa la foc potrivit o ora si jumatate. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez brun cu ciuperci in stil chinezesc