Legume la cuptor

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 3749 vizualizari

Legume la cuptor

 

Bogat in vitamine, colorate si pe deasupra si gustoase

 

INGREDIENTE

  • o cutie mazare, 
  • 2 morcovi,
  •  3 ciuperci proaspete mari, 
  • 1 ardei gras mare, 1 praz, 2 cartofi, 
  • 1 dovlecel, 
  • ulei de masline, 
  • sare, 
  • piper, 
  • delikat, 
  • patrunjel/marar,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Intr-o tava, se adauga uleiul de masline in care se adauga cutia cu mazare scursa si spalata, morcovii taiati rondele, ciupercile taiate in patru, ardeiul gras tocat cubulete, prazul rondele, cartofii taiati in cubulete, dovlecelul tot cubulete, dupa care se adauga sare, piper si delikat. Se amesteca toate ingredientele si se baga la cuptor (cuptorul fiind incins).

Cand sunt aproape gata se adauga patrunjel sau marar, dupa gust.

Se servesc calde sau reci cu muraturi sau salata asortata de vara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume